Japán szak

#1 - Bevezető

2018.08.10. 08:39, Kysana

Sziasztok!

Ebben a menüben a japán szakomról lesz szó. ^^ Szeptembertől fogom kezdeni az egyetemet (KRE-BTK), és szeretném ide jegyzetelni, hogy miket tanulunk, hogyan haladunk, milyenek az órák, tantárgyak, éééés a többi. :) Hátha lesz olyan, akit érdekel, és megfontolja, hogy a Károli Gáspár Református Egyetem japán szakára jelentkezik. ^^

#2 - Felvételitől a beiratkozásig

2018.08.10. 12:02, Kysa
7 hónap

Sziasztok!

Először is, mindent emlékezetből írok, ezért előfordulhat, hogy valami nem lesz teljesen úgy, ahogyan én emlékszem. :D

Itt az első bejegyzés, amolyan bevezető-féle. Nem személyes blogbejegyzés, hanem tájékoztató jellegű. A bejegyzésben ezek találhatóak:

  1. felvételi jelentkezés - hogyan
  2. érettségi - fontos információk
  3. FB csoport japánosoknak - senpai segítő kezek
  4. gólyatalik - nekünk ilyen volt
  5. beiratkozás - hogyan zajlik
  6. tárgyfelvétel - hogyan
  7. kreditek

Elég hosszú bejegyzés, ezért kattintsatok a bővebben gombra, hogy lássátok az egészet! :)

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

kysa's website
 
Felmerülhet a kérdés, hogy mit találsz ezen az oldalon. Az alábbi oldalamat olyanoknak javaslom, akik érdekeltek - történetírásban, Wattpad könyvborítót szeretnének, érdekli őket a Photoshop és a design!
 
CSS kód: Teljesen átírva. Az eredeti design a Glamour Factory munkája. Chat az oldal alján megtalálható.

Chat


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!