főoldal

#1 - Bevezető

2018.08.10. 09:09, Kysana

Üüüüdv minden kedves látogatónak!

Talán csak véletlenül tévedtél ide, de örülök, hogy itt vagy! ;)  Hamarosan végre elindíthatom oldalam saját útján, hisz a munkálatok szinte be is fejeződtek, már csak bejegyzésekre van szükség. :) 

Az oldal - mint a jobb sávban olvasható - Photoshoppal, designnal, saját történetekkel, WP-s könyvborítókkal és 1-2 Gportalos dologgal fog foglalkozni.
Remélem, elnyeri tetszéseteket! :)

 

 

kysa's website
 
Felmerülhet a kérdés, hogy mit találsz ezen az oldalon. Az alábbi oldalamat olyanoknak javaslom, akik érdekeltek - történetírásban, Wattpad könyvborítót szeretnének, érdekli őket a Photoshop és a design!
 
CSS kód: Teljesen átírva. Az eredeti design a Glamour Factory munkája. Chat az oldal alján megtalálható.

Chat


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!